bBarten Buiteninrichting heeft vakmensen in dienst voor het onderhoud van tuinen. Als het aan ons ligt, oogt uw tuin altijd verzorgd en gedijen de planten en bloemen er uitstekend. Het geheim is vakkundig onderhoud. De jaarlijkse terugkerende hoogtepunten zijn in dat opzicht de voorjaarsbeurt en de winterbeurt. Daarbij is vooral het snoeien door onze gediplomeerde hoveniers belangrijk. Vakkundig snoeien resulteert in volle, goed ontwikkelde planten en bomen met de juiste vorm. Het niet op tijd snoeien, bewijst echter het tegendeel.

In de overige maanden van het jaar kunnen we voor u het kleine onderhoud verzorgen. De beplanting, inclusief gazon en hagen, wordt bemest, onkruid wordt verwijderd en waar nodig krijgen planten specifieke verzorging, zoals het bestrijden van bladluizen en rupsen die de groei van de plant belemmeren en uw tuin niet volwaardig tot zijn recht komt.

Welk onderhoud we precies voor u doen en met welke frequentie, spreken we graag met u af. In een onderhoudsplan kunnen we vast leggen, welke taken we uitvoeren. Geniet van de ruimte om uw woning en laat het onderhoud over aan Barten Buiteninrichting.

Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek