TUIN ONTWERP DOOR BARTEN BUITENINRICHTING

Barten Buiteninrichting ontwerpt uw tuin. Wij verzorgen alles voor u als opdrachtgever, vanaf de eerste grove schets tot compleet beplantingsplan. Dat vraagt om creativiteit en originaliteit. Daarom brengen wij u na een prijsopgaven van de ontwerpkosten, graag in contact met één van onze beste tuinarchitecten waar wij mee samenwerken. Barten Buiteninrichting ontwerpt geen standaard tuinen. Elke tuin is anders, net zoals u, als klant. U bent voor ons uniek, uw smaak, uw (speciale) wensen en uw perceel zijn voor ons van groot belang om er geen standaard ontwerp van te maken.

Als wij u in contact hebben gebracht met één van onze tuinarchitecten, inventariseert zij al deze uitgangspunten. Ook brengen we randvoorwaarden in beeld, bijvoorbeeld met betrekking tot het onderhoud van uw tuin en uw budget. Vervolgens komen we met een eerste (schets)ontwerp. Daarbij beperken we ons niet qua stijl. Wilt u een strakke tuin? Houdt u van de Engelse sferen of juist erg landelijk? Kiest u voor veel bloeiende beplanting of juist veel groen? Houd u van natuursteen of misschien wel van oud gebakken waaltjes die de sfeer moeten bepalen. Het is allemaal mogelijk bij ons. We laten ons graag door u inspireren. Om u vervolgens te verrassen met een aansprekend tuinontwerp.

Omdat we zowel ontwerpen als aanleggen, bent u zeker van een haalbaar ontwerp dat binnen uw budget past. We bekijken ons eigen ontwerp met de ogen van een hovenier.

Zullen we het binnenkort eens over úw tuin hebben?

INTERESSE OM UW TUIN LETTERLIJK OP DE SCHOP TE NEMEN?
MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK.

Afspraak maken

Recente projecten